Heerlijk ZeelandVakantiewoningen in Oostkapelle

Omgeving

Deze mooie sfeervolle vakantiehuizen in Dunopark en de Vroonweg liggen nabij het natuurgebied Slikkenbosch, dat prachtige wandel- en fietsroutes biedt. Het is een zeer groene omgeving die heerlijk rustig is en waar je nog herten, fazanten en konijntjes kunt tegen komen. Wil je een keer de drukte opzoeken dan liggen Veere, Domburg, Vlissingen en Middelburg in de nabije omgeving.  
Dit heerlijke vakantiegebied ligt tegen de natuurgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer.  

Oostkapelle is een gezellig dorp met brede stranden en schone zee. Een uitstapje naar Domburg is een echte aanrader. Deze badplaats herbergt fraaie galerieën, kleine boetiekjes, gezellige eetcafe’s en restaurants en vele terrassen. Houdt u van cultuur dan is Westkapelle de aangewezen plaats. Het Dijk en Oorlogsmuseum Het Polderhuis geven u een kijkje in de geschiedenis van Westkapelle en Walcheren.
Voor een gezellig dagje shoppen kunt u terecht in de mooie stad Middelburg. Een stadswandeling met of zonder gids is een aanrader. Of  u neemt een gezellige rondvaart door het mooie Middelburg.
 
Al met al bieden Dunopark en Vroonweg te Oostkapelle een omgeving waar je niet snel op uitgekeken raakt. Kom en geniet van het mooie Zeeland!